?

Log in

No account? Create an account

spirre's Journal

Name:
Spirre
Heippati hei teille jotka tätä luette.

Meikä siis on Spirre, ja saatatte tuntea minut esimerkiksi FinFanFunista nimellä Spider.

Kuten joku fiksu saattoikin jo edellisestä lauseesta huomata, meikä harrastaa kirjoittamista, erityisesti fanfictionia. Tekstini ovat pääasiassa matalamman ikärajan fiilistely-oneshotteja. Tykkään käyttää kuvailua ja kirjoittaa ajatuksista ja hetkistä. Muita harrastuksiani ovat nyt esimerkiksi judo ja kaikenlainen vähänkin piirtämiseen ja maalaamiseen liittyvä. Meikäläinen myös lukee paljon, suosikkeihin lukeutuvat esimerkiksi Abarat, Harry Potterit, Artemis Fowlit, Sinuhe egyptiläinen ja James Herriotit. Luen myös paljon fanfictionia, useasta eri fandomista ja oikeastaan millä genrellä ja ikärajalla vain. En ole turhan nirso, slash, het ja femme menevät kaikki.

Jos joskus sattuisin kävelemään teitä vastaan saattaisitte jopa tunnistaa minut äärimmäisen itsepäisistä ja kurittomista, tummemmanpunaisiksi värjätyistä, paksuista ja kiharista hiuksista, joista hyvin luultavasti bongaatte mustia raitoja. Muita tuntomerkkejä ovat välillä meikitön, välillä pakkelilla koristettu naama vihreänruskeilla silmillä sekä suurinpiirtein 162 sentin pituus.

Rakastan musiikkia, kirjoittamista, piirtämistä, maalaamista, lukemista, älyllisiä haasteita, judoa, kielien opiskelua, luontoa, elämää, suklaata, kahvia, teetä, homejuustoa, keskusteluja, avoimia ihmisiä, kenkiä, matkustelua, sateenjälkeistä tuoksua, kesää, syksyä, juhlia, uimista, farkkuja, erilaisia kulttuureja, mafiasta puhumista, unelmointia, auringonnousua/laskua, tummia hiuksia, väittelyjä, ennakkoluulottomia ihmisiä, nauramista, raikasta ilmaa, kävelemistä, elokuvia, asioiden analysointia, Lübeckin marsipaania, eläimiä, harvoja ystäviäni, ruuanlaittoa, merta, romanttisia komedioita, musikaaleja, hippejä ja joitain heidän elämäntapojaan, positiivisia asenteita, valkoisia orkideoita, 60- ja 70 -lukua, kasvonaamioita, kaupungilla käymistä, kahviloita, inspiraationpuuskia, halailua (vaikka sitä tuleekin tehtyä harmittavan harvoin), nättejä tatuointeja, havupuita, tulta, ficcaamista... listaa voisi jatkaa loputtomiin.

Luonteeltani olen hyvin ailahtelevainen, yhtenä päivänä saatan olla angstinen ja maassa eikä mikään oikein luonnistu, toisena hirmuisen iloinen ja ylienerginen ja rakastaa kaikkea sadepisaroista kastematoihin. Useimmiten olen kyllä aika hyvällä tuulella, eikä meikää ole vaikea saada hymyilemään. Pyrin aina olemaan optimistinen ja elämään hetkessä, mutta niitä huonojakin päiviä on. Jos jotain on tapahtunut tai jäänyt vaivaamaan mieltäni saatan vatvoa sitä päiväkausia ja olla hyvinkin poissaoleva. En ole kauhean hyvä ilmaisemaan tunteitani tai puhumaan niistä, mikä on aiheuttanut ongelmiakin. Osaan myös olla hyvin sarkastinen. Rakastan uusia asioita ja olen kiinnostunut lähestulkoon kaikesta.

Uusien ihmisten seurassa olen ujo ja aika hiljainen, mutta kunhan opin tuntemaan ihmiset enkä jännitä niin kauheasti heidän seurassaan olen melkoinen hölöttäjä. Tykkään jutella ihmisten kanssa, niin vakavaa, filosofista keskustelua kuin kevyempää juttelua arkisista pikkuasioistakin.

Itsessäni vihaan eniten taipumusta ottaa stressiä kaikesta. Koulu, ystävyyssuhteet, kirjoittaminen... Jos jokin sujuu huonosti hermostun tai huolestun enkä saa asiaa helposti mielestäni.

Paheitani ovat myös liiallinen kofeiinin käyttö, tumman suklaan ylenpalttinen napostelu, kielioppivirheiden korjaaminen sekä pääni aukominen vihainen ollessani.

Tykkään unelmoida. Haluaisin jonkun jonka kainaloon käpertyä huonon päivän jälkeen, tahtoisin matkustella ympäri maailmaa ja oppia tuntemaan uusia kieliä ja kulttuureja, tahtoisin tutustua uusiin ihmisiin, tahtoisin niin paljon. Olen parantumaton haaveilija ja jonkin sortin idealistikin.

Statistics